ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Belceğiz Şehit Mevlüt Yılmaz İlkokulu

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI NIN KABULÜ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSTİKLAL MARŞINI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILMIŞ OLUP, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MUSTAFA İRİŞ TARAFINDAN VERİLDİ.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın planlamsı dahilinde okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz kemes, en sevdiğini paylaş ve bilgi yarışması. Çocuklarımız çok eğlendiler ve güzel vakit geçirdiler.

Ara

12 - 18 ARALIK YERLİ MALI HAFTASI TÜM SINIFLARIMIZDA KUTLANDI.

Ara

TÜRKİYE GENELİ YAPILAN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASINA 4. SINIFLAR OLARAK KATILIM SAĞLAMIŞTIR.

Kıymetli Velilerimiz,

Öğrencilerinizin fiziksel, duygusal ve akademik gelişmelerini arzu edilen boyutlarda sağlamak adına Okul-Veli iletişimini önemsiyoruz. Bu kapsamda yapılacak görüşmeler için aşağıda haftalık planlama yapılmıştır.

Velilerimizden ricamız görüşmek istedikleri öğretmenimizden RANDEVU alarak okulu ziyaret etmeleridir.

Veli -Öğretmen Görüşme Çizelgesine riayet edilmesi ve çizelge dışında ısrarcı olunmaması konusunda anlayışınızı bekliyoruz. Saygılarımızla...

Eyl

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI TÜM KAMU KURUM VE KURULUŞLARI TARAFINDAN BÜYÜK BİR COŞKU İLE ANILACAKTIR.