ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Belceğiz Şehit Mevlüt Yılmaz İlkokulu

Belceğiz Şehit Mevlüt Yılmaz İlkokulu

BELCEĞİZ KÖYÜ /ŞARKİKARAAĞAÇ /ISPARTA
Vizyon
Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Cumhuriyet Anayasasına ve kurumlara bağlı bireysel ve toplumsal sorumluluk yüklenebilen ve yerine getiren, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif ve sanatsal yönleri gelişmiş birey olma bilincini, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini kazanmış, yaşadığı çevreye duyarlı, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu Türkiye vatandaşları yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke amaçlarına katkıda bulunan, çağdaş bir yönetim anlayışı ile okulumuzu; saygın, güvenilir ve Isparta ili Şarkikaraağaç ilçesinin en verimli, en huzurlu ve en kaliteli okulu haline getirmektir.
.
08:30-11:45 13:00 - 14:30
Kaloriferli
Servisle, özel araçlar ile
Okulumuza geliş gidişler özel araçlar ile gerçekleştirilmektedir.
Köy
İle 127 km, ilçeye 14 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
4 Sınıf Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Anasınıfı Öğretmeni, Müdür Yardımcısı ve Müdür Kadrosu bulunmaktadır.
18 hizmet puanı vermektedir.
Başarılı
100½100 Üst kademeye yerleştirme vardır.
İlçe Müsabakaları ve okul müsabakalarına katılım.
Yardım Et Mutlu Et Sağlık İçin Pedal Çevir
Diğer Hususlar
Okulumuz şirin, küçük ve başarılı bir okuldur. Köy halkımız okula değer verir ve gelişmesi açısından destekler. İlçemizde tercih edilen ve beğenilen bir okuldur. okulumuzun bahçesinde Belceğiz Ortaokulu da bulunmaktadır. İlkokul ve ortaokul toplam öğretmen kadromuz 19 kişidir.